MÅ BRA
maj 16, 2012
54 år och försöker skaka av mig ett litet helgkilo
maj 20, 2012

Blåbär har blivit något jag inte klarar mig utan och jag måste erkänna en sån här underbar solig morgon som denna att jag stoppar i en halv banan i min blåbärssmoothie och jag njuter av den sötman!

 

Med min smoothie i hand sitter jag här tidigt på morgonen funderar på mitt sätt att leva, äta och tänka. Har under en tid förstått att min hälsa och baksidorna runt den har starkt varit kopplade till de upplevelser som jag genom livet varit med om och hur jag bearbetat dem eller bara lämnat dem åt sidan.

Nu försöker att stressa mindre, äta min näringstäta och färgstarka mat, ge mig tid att njuta av alla måltider och på det sättet också hjälpa min matsmältning. Numera lägger jag mer egen tid till i träning , att umgås med mina barnbarn, barn och vänner. Vissa upplevelser i livet som lockat mig förr har i slutändan med facit i hand bara kostat energi, känslor och även ekonomi. Nu vet jag lite bättre och konstaterar att det är ”Livet skola” och jag bytt årskurs!

Idag vet jag värdet att få omge mig med människor som ger positiv energi. Vi är alla i olika faser i livet och behöver olika typer av energier så ingen skugga på någon men oj vad härligt det är att bli riktigt full av energi genom möten med människor! Dags för golf med goda vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *