En maskerad “igångsättare” och 1 augusti!
augusti 1, 2013
Vemodskänslan “botar” jag med en Morgonkick
augusti 6, 2013

Livet går sina egna vägar och det går vidare även om man ibland undrar hur det kommer sig. Jag minns min tid på Karolinska när svanskotan var nyavsågad och stomin var där permanent och jag började förstå att livet skulle gå vidare men på ett lite annorlunda sätt men… jag var med. Om jag bara kommer härifrån ska jag aldrig göra något som ska kunna påverka mig eller någon annan negativt…så tänkte jag då, gång på gång.

Sen går tiden och det dyker nya händelser i mitt liv och i mina vänners liv som gör våra dagar mörkare då och då men också helt rosaskimrande mellan varven. Jag påminns allt oftare om att livet är skirt och är tacksam för livets alla dagar jag tänker på vad mammas läkare på Radiumhemmet sa: Ge mamma ett litet äventyr varje dag… ja hon fick många små äventyr och jag följer den lilla traditionen vidare.

Igår hade vi en underbar dag på Kallfors GK och en magisk kväll på Mörkö. Tillsammans med Johan, Jenny, Linus, Ingalill och Kenneth njöt vi av en sommarkväll som blev till natt innan vi kom i säng – Ett fantastiskt äventyr.

 

Idag är det årets varmaste dag – ett sommaräventyr!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *