Thailand passar min mun!
februari 13, 2016
Grönare men hälsosamt “matenkelt”
februari 18, 2016

 

Tidig morgon på Baan Lisa i Hua Hin 

Livet brukar få en nystart här i Hua Hin. Värme, ljus, golf, träning, vila, återhämtning, god mat, ledighet tillsammans med vänner och så lite jobb på toppen. Det ger en underbar cocktail.

Golfgänget på Majestic -Varmt!  Bilden är tagen innan vi gick ut!

Efter den varmaste dagen på golfbana som jag har upplevt känner jag mig nu dagen efter upprymd och lite extra inspirerad för att ha en dag här på utekontoret. Jag vet ju att när jag kommer hem är det ett nytt kapitel – start på något nytt … igen.  Att få vara med i en roman där jag själv spelar med känns inspirerande. Det kommer att vara lite galet snurrig i början på det här kapitlet men när det är bara positiva saker som ska hända då får det gärna vara lite kaos!

Även om det känns att det är hög tid att släppa taget om en hel del andra kapitel i mitt liv, kapitel med allt prestige, falska förhoppningar och inte speciellt äkta vänskapsrelationer, ”måste ha saker”, till att ”måste vara med på händelser” och … ja ni vet… så vill jag ändå ha ännu mer glamour i nästa kapitel så nu innan lunch ska här shoppas!

Boostar huden efter gårdagens på golfbanan!

Morot innehåller karoten som bland annat bra för huden och mörkerseendet. Moroten är också både virus och bakteriedödande. Den har en avgiftande effekt på lever och tarm. Moroten innehåller också C- och D-vitamin, folat, kalcium och zink. Morötter som precis allt annat ska ätas i lagom mängd och inte överkonsumeras.

Lime innehåller mängder med c-vitamin som stärker immunförsvaret och skyddar huden mot till exempel avgaser men också stress. C-vitamin är viktigt för att bygga kollagen som behövs för att stärka huden och förhindrar rynkor.

Till 2 glas Morotssmoothie:

2 morötter

1 apelsin

1 lime

1 liten karela ( om du får tag på den, kan finnas i asiatiska butiker )

1 ”tumme” ingefära

1 ½ färsk gurkmeja

Juica och njut!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *