Vilka retrojuveler!
oktober 25, 2014
Finfrukost!
oktober 29, 2014

Måndagens TV gala ” Tillsammans mot cancer” fick mig att gråta floder. Så många människoöden vi har runt omkring oss. Jag kände mig alldeles tom efter programmet och idag har laddar om!

 

Dags att sköta om mig oss och varandra lite extra och varje dag i vilken situation vi än befinner oss i.

Jag själv tänker ofta på livsstilen, vår kost, stressen, sömnen, relationer men också på vad vi tänker på.  Just det vi tänker, här har jag fortfarande mycket kvar att ge mig själv, träna och lära av andra så klart. Jag kommer att lägga mer krut på vad jag lägger min tankar på framöver. Det blir många lektioner men jag tror att det är en av de viktigaste nycklarna till hälsa.

Rädsla, oro, negativ stress, känslan av att inte räcka till har visat så mycket missuppfattningar och symtom på ohälsa och jag känner igen det hos mig själv.

Jag bestämde mig nu i gryningen att sänka kraven och lägga ännu mer tid till natur och sköna ting för ögat, för kroppen och för själen.  Jag ha den kraften och energi till att göra härliga gröna drinken, ta en extra promenad, sätta fötterna i ett fotbad och njuta av energigivande samtal. Skapa tid till att kramas! Back to Basic! Tack för ett fantastiskt programvärdskap i måndags Kristin Kaspersen och Tilde de Paula Eby. Så många känslor ni gav oss! Livet blev så påtagligt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *