Hurra idag gick jag på mitt handicap!
mars 4, 2013
En blomma ger kraft och skönhet till ett annars så trött träd!
mars 7, 2013

Livet är en sak som man måste vara rädd om, förstår du inte det säger Ronja Rövardotter och jag kan bara hålla med så jag proppfyller just nu mina lediga dagar med saker som är livskvalitet för mig. Hörliga simturer i gryningen. Svettiga powerwalks och så kommer vi till det känsliga ämnet golf.

Karlsson på taket säger att det mesta är världsliga ting så en dålig golfrunda är väl just precis det ända blir jag lite moloken när det som jag gladde mig så åt på golfbanan för ett par dagar sen inte finns där idag. Imorgon är en ny dag och nya möjligheter tänker jag käckt men en annan del av mig surar.

Vad ska jag skylla på jo jag tror att när jag oroar mig för min ”magstatus” verkar fokus sticka iväg på andra äventyr än att hålla mig kopplad. Imorgon ska jag planera min morgon lite bättre och när det är dags för golfen så finns hoppet där igen. Är man galen eller? Livskvalitet? Såklart!

Saknar er alla där hemma – mycket!  Längtar efter att läsa sagor märks det? 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *