Har blivit hemmakär igen!
januari 11, 2014
Välkommen att följa med oss, PGA Tränare Jenny Hagman och näringsterapeuten Marlene Gustawsson till underbara Evian Royal Resort!
januari 18, 2014

Snön, soppor och gröna drinkar gör livet lite ljusare och det är redan mitten på januari!

Jag längtar efter mer ljus och snön gör det mycket ljusare så jag jublar över att den vita snön har lagt sig som ett fint täcke över Stockholm. Det var nästan så jag gick och trodde att snön inte skulle komma till oss här i Stockholm och gladde mig lite åt tanken men när det väl kom så är blev det så skönt för ögonen att få ljuset av snön.

 Mina juicer gör gott i kroppen och ger en extra kick både morgon och kväll. Morgondrink och drink innan middag.

Jag har gjort ett litet soppuppehåll under helgen men juicen gäller 365 dagar om året!  Nu är det måndag och en soppvecka till tar sin början. Soppveckorna ger så mycket bra bränsle och ger den behagliga rätta energin till kroppen. Vackert på bordet, lättsmält, näringstätt och rätt mängd energi.

 Längtar efter att titta på mitt nya köksgolv som just nu läggs in i ”Hemmet Rindögatan” så efter dagens jobb kommer själva golvupplevelsen! God morgon!

2 Comments

 1. Marjak skriver:

  Om du skulle rekommendera en drink som är speciellt bra för just oroliga magar, vilken skulle det då vara?
  Är stomiopererad, har mycket gaser och är ganska ofta lös i magen också.
  Kanske har du tips på någon bra magsoppa också?
  Mvh!

  • Marlene skriver:

   Hej Marjak,
   Förlåt att jag missat din fråga. Du har väl sett receptboken “Vi som har andra utvägar”. Jag tror du får den hos din stomiterapeut. Själv klarar jag de flesta soppor men är försiktig med kål av alla de slag. Mixar mina soppor så de blir lättsmälta men ändå så näringstäta som det bara går.Hoppas du kan hitta något som du kan prova på http://www.optimal-halsa.se Kram o lycka till! Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *