Två år har gått…
april 14, 2013
Dalahästen är hos Röhnisch!
april 16, 2013

Två år har gått sen jag vaknade upp från operationen som gjorde mig till en annan kvinna! Kan inte riktigt ta på det men ändå jag är inte densamma som jag var före den 13 april för två år sedan. Jag tar mig själv mer på allvar nu, jag litar mer på mig själv och framförallt är jag ärligare mot mig själv. Jag ser en stor skillnad nu på vad jag tycker  är att göra rätt saker.

Till exempel att tillhöra rätt grupperingar, vara omtyckt, vältränad, rätt klädd och räcka till. All stress runt allt detta ledde till att tiden till att prestera och räcka till för att vara den perfekta Marlene lades på som jag idag kan tycka helt fel saker. Inte alltid men ofta eller ibland hade jag som jag anser  idag – ja ni vet. Vad skillnaden är nu känns lite luddigt men vad jag tror är några av pusselbitarna är att min mage, den där stomiopererade som ska bli lite plattare ni vet har fått mig att lägga fokus mer på hälsa som ger energi mer ger ett bättre utseende utseende. På glädje att få finnas med mer än på prestation. Att saker jag inte kan men gärna skulle vilja kunna vågar jag idag tala om för hela världen att jag inte kan men gärna har lust att lära mig.

Skönt men magen ska i alla fall bli plattare och lite snygg vill man väl ändå vara?

2 Comments

  1. pethra skriver:

    Hej Marlene!
    Vi mailades vid för ett par månader sen. Nu är jag opererad och har min, förhoppningsvis tillfälliga, stomi på tunntarmen. Känner mig.. tom. Som att allt detta tagit en del av mig som jag inte kan få tillbaka. Tårar och oro och faktiskt en hel del äckelkänslor. Men så läser jag din blogg. Inspireras. Tänker att det kommer bättre tider, och att det hade kunnat vara så mycket värre. Så tack för att du skriver. Om både upp- och nergångar. Kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *