Therese gav mig en motivationskick
oktober 10, 2012
Mina nya smycken talar om något, förmedlar och visar vägen – framåt!
oktober 12, 2012

Ett mer än uppfriskande möte fick mig att få fart på mina drömmarna igen.

Vem och vad är det egentligen som sätter käppar i hjulet för att göra några av de drömmar jag har till verklighet?

När jag idag satt och fick tid att drömma en stund och dessutom fick sällskap med att tyda mina drömmar kändes det helt plötsligt i hela mig att drömmarna går nog att nå. Om det nu är så att samma dröm dyker upp fast i olika skepnader gång på gång i åratal – är det kanske dags att hålla fast i drömmen, kika på den och fråga mig vad den betyder.  Jag vill inte skyla mina drömmar längre med grått dagsljus utan ge de dem  det rosa skimmer som jag gillar och som ger mig energi och som drömmarna förtjänar!

Eftermiddagens drömtydare gav mig i alla fall en kick i rumpan. Lite mer rock ´n roll tack!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *