Vägen till lycka och att ta ansvar för den!
april 7, 2015
Fredag smoothies och solsken
april 10, 2015

Det låter konstigt kanske men på Gärdet och nya ”Lilla funkishemmet” har gett mig så enormt mycket ny kraft och vitalitet.

Vi har ett definitivt mycket mindre hem nu till ytan vill säga men så mycket mer av flödande positiv energi.  Den energin finns här när jag vaknar varje morgon. 

Mina elefantöron från januari har faktiskt fått massor med ny kraft sedan dess!

Det har gått över ett år sen vi flyttade in i ”Lilla funkishemmet” som är en lägenhet som jag lärt mig älska. Jag kände under lång tid i förra hemmet att jag var klar där och att det var mer en hög tid att flytta rensa bort och byta ut en hel del av vad som fanns där.

Så mycket ny energi som finns hos oss nu!

Rensa bort och få in nya energier är också det som verkligen har blivit av. Det är lätt att skjuta upp och låta tiden gå men nu så och igår gick ännu en bokhylla ut genom dörren till en ny glad ägare som säkert ger den kärlek.

Nya färgklickar  från Josef Frank och Filippa K har fått flytta in!

Det som var viktigt för mig förr tappade sin funktion och behövde bytas ut. Jag känner mig faktiskt själv som en annan utbytt Marlene här på Gärdet. Det är så underbart att må gott i nuet i ”Lilla hemmet” som ger mig trots sin yta mer möjlighet till växter, örter, blommor och att fixa i grönt gott eller så är det så att min lust till det gröna har fått ”nya skott” här i ”Lilla funkishemmet”

Skönt att krypa ner med Marimekko!

Vi hade så mycket vackra fina saker i vårt förra hem och nu när det mesta är utbytt har min känsla av att vara instängd (har jag kanske till och med sett några gamla spöken där jag bodde förr) vänt till frihet. Vi har så klart fina saker nu också men anpassade till den yta och typ av hem vi har nu och kanske allra mest anpassat till det energibehov jag behöver för att må riktigt bra, få inspiration, motivation lugn och ro!  Ha en fin vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *