5:2 dieten med fantasier till en uteservering!
juni 25, 2013
Stunder som ger sommarglädje!
juni 30, 2013

Nu är jag ”ledig” i fem dagar från fastan i 5:2 dieten. Jag satsar under de andra fem dagarna på att njuta men försöker få in i skallen att jag är 50 nice ( 50 +) och stomiopererad och därför välja kost därefter!

Jag använder gärna mina favvorecept som finns i vår bok Harmoniska Hormoner som jag och Lotten skrivit och ser till att få i mig tillräckligt med protein gärna mat som innehåller aminosyran tryptofan som bildar serotonin som gör oss lugna och balanserade. Kalkon, ägg, bananer och avokado och faktiskt även potatis kan hjälpa till. Så en kall potatissallad står ofta på mitt bord!

Det diskuteras mycket om soja eller inte. Min kropp mår super av bra produkter producerade av soja. Jag gör gärna en tofupytt . Soja innehåller fytoöstrogener och passar in i mitt liv även råg och örter som salvia, rödklöver och lakritsrot ingår i min kost för att stödja min ”kvinnlighet”. Den kanske viktigaste delen för mig är nog balans med den följer lusten att träna och äta rätt. Jobbar varje dag med att finna harmoni i vad jag gör. Lättare sagt än gjort!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *