Ett magiskt möte med Dr. Dewan
mars 4, 2014
Var snäll mot dina njurar!
mars 8, 2014

Jag vet inte om ni kan känna igen er. Jag känner ibland något, vill något och behöver något och ändå följer jag en annans väg. De som är runt omkring mig kan definitivt inte läsa mina tankar så jag kan inte skylla på någon annan.  Jag skulle kunna räkna upp en massa exempel men här är ett.

T.ex. jag behövde en ny golftröja för att känna mig bekväm med min stomiopererade mage. Jag stannar upp vid en golfshop och…

Vi har tid att köpa tröjor sen säger min man med sina känslor och tankar i sitt huvud och jag säger – Ok så gör vi och jag sitter nu i skrivande stund med en obekväm lite för kort tröja för att jag och min mage ska känna oss bekväma på väg till golfbanan. Detta är bara ett exempel där jag viker undan för andras tankar och viljor. Det är nu en läxa att agera utifrån mina egna behov!

Nu när jag kommit hem från golfbanan har jag istället för att träna suttit i vår trädgård och samlat ihop mina tankar. Ett annat sätt att samla kraft och inte bli destruktivt utan istället träna på att med ödmjukhet se till att träna på att uppfylla mina egna behov utan att för den skull stjäla energi från någon annan och ibland kunna be om hjälp för att känna att behoven blir tillfredsställda. Det gynnar mig och min nära omgivning.

Vitalitet och välbefinnande är färskvara, det är dagen idag som ger ny kraftfull energi till denna värdefulla dag.

Jag startade dagen med rödkål, ingefära och apelsinjuice. En boost till både kropp och själ!

PS: Det blev en tröja inköpt och den fick vara med att spela dagens runda. Ett rätt i läxläsningen. DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *