Efter många år kunde jag inte hålla mig längre
augusti 27, 2012
Saknar redan lite färg på näsan
augusti 29, 2012

Efter en härlig augustimånad så startar nu en intensiv tid och jag är fylld med bränsle, hoppas jag… Det är massor med nya projekt som är igång och det planeras nya för fullt. Viktiga arbetsmöten avlöser varandra men jag har också haft flera känslosamma möten med nära vänner som har gjort att jag stannat upp, lyssnat och pratat  mycket och det viktigt i nära vänskapsrelationer.

Sena kvällar och tidiga mornar är det som gäller nu ett tag och träning följer mig som en god vän! Jag träffar alla mina fantastiska klienter igen efter sommaruppehåll och jag är igång med nya bloggen så latmasken från sommaren är helt utrotad. Latmasken var lättare att få veck än mördarsniglarna på tomten!

Idag på morgonen hade jag en stund för mig själv i bilen på väg till Danderyds sjukhus (bara en rutinkontroll) och den stunden gav jag mig tid till lite eftertanke. Kroppen hade redan tidigare i början på veckan signalerat om en önskad liten vilopaus. Eftersom jag inte riktigt lyssnat så sa den till på skarpen igår kväll när jag kom hem efter supergivande middag med hela GI Boxens gäng. Jag vill sova!

Jag sov som en stock ända tills klockan ringde och en ny dag anlände! Så efter sjukhusbesöket nu på morgonen  blev det en lång skön promenad och sen kom ett härligt telefonsamtal där jag fick skrattförråden påfyllda så nu känns det som kropp och själ är återhämtade igen.

Jag är mitt uppe i en heldag på Optimal Hälsa där jag redan nu fått lunch, tanka massor med ny god energi, vitalitet och fått nya super idéer.

 

Jag lovar jag mig själv idag att bli ännu bättre på att fånga djupsömnen och ge mig fler timmars sömn och ta en paus då och då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *