Livet har sina berg och dalbanor det vet vi alla. Att dela med oss  av erfarenheter är viktigt tycker jag!
februari 20, 2018
Bästa formen någonsin – Att vara vital livet ut!
februari 22, 2018

Ewa  och jag bland alla blommor

Nu är det hög tid att sätta på sig min nya hatt från Dailys sports

Min fina bästa golfcoach Jenny Hagman säger att optimisten ser inga moln – hon går på dem. Ja här där jag är just nu inga moln att gå på men när de dyker upp tänker jag också gå på dem.  Efter en tidig  morgon på underbara Springfield så går jag kanske mentalt inte  på moln. Även om jag hade haft några moln att gå på men en tidig golfrunda i härligt golfsällskap är en bra start på dagen.

Hemma i huset igen så är det hög tid att göra en grön juice och sätta sig ett par timmar och jobba med en gröning bredvid mig .Grön sval juice

En gröning att räkna med!

”Karela karela”

Till en  liten karaff

2 små lime

1/2 ananas

1 tumme ingefära

½  medelstor  Karela  (bittermelon, bittergurka)

1/2   gurka

½ broccolistånd

Juica och njut!

Klorofyll är en hälsans drottning!

Visst är naturen magisk!

Klorofyll får växterna att ta åt sig solljus och omvandla det till energi. Klorofyllet ger växterna sin gröna färg och många kallar klorofyllet växternas blod!

Klorofyllet hjälper oss på många sätt och när vi äter och dricker dessa fantastiska gröna växter får vi ett stöd att läka och avgifta oss. Klorofyllet stärker immunförsvaret, är en stark antioxidant, ger näring åt tarmen, förbättrar vår cirkulation, motverkar dålig andedräkt ja ni hör ju listan kan göras hur lång som helst.

Att äta och dricka dessa fantastiska gröna växter är som att äta flytande solljus. Härlig känsla och vad kan göra oss mera happy än det! Hela vår tillvaro och liv är i behov av just vårt solljus.

För att få våra växter att spira behövs solljus och sen äter eller dricker vi växterna och även om vi äter animaliskt (ekologiskt) så har djuren ätit växter så ju mer jag tänker på solljuset ju gladare är jag att jag sitter här idag på terrassen, tittar på allt grönt och ser solskenet från en klarblå himmel. Ödmjukt tacksam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *