Håll på kvaliteten i din 5:2 diet!
september 17, 2013
Grönt är skönt
september 26, 2013

Mitt i all inspiration runt o med 5:2 diet och hur den ska gå till vill jag rekommendera en ört som har fina egesnskaper för att må lite extra bra nu när vi håller på att byta årstid.

Jag är kär igen ja det är lätt att bli det i det här bäret som får mig på så bra humör.

Jag är förälskad i ett bär som växer i Kina. Hos mig på Optimal Hälsa möter jag många kvinnor mitt i livet. Alla kvinnor har unika förutsättningar men det finns ett bär som jag har på flaska som heter Schizandra som de flesta av dessa, annars så olika kvinnor älskar.

Listan kan göras lång på argument varför Schizandra har så gott rykte:

Ger uthållighet.

Leverskyddande

Öka sexuell förmåga

Dopaminhöjande

Hjärt- och lungskyddande

Antiinflammatorisk

Humörshöjande

I Kina konsumerar både kvinnor och män Schizandra för att bevara sin skönhet och behålla ungdomen. Schizandra är i kinesisk konst en symbol för ett långt liv. Bären har haft det här goda ryktet i tusentals år, ett riktigt anti agingbär alltså!
I Kina påstås det att om du använder Schizandra i 90 dagar “ler du oavbrutet” beroende på örtens otroliga harmoniserande effekt. Kanske det bästa av allt – Schizandra verkar snabbt, redan efter några timmar kommer effekten!

 

 

 

1 Comment

  1. Marjak skriver:

    HEJ!
    Vet du om man kan ta schizandra, även när man äter medicin mot depression?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *