Njuter några dagar till…
mars 13, 2014
What a difference a day made
mars 19, 2014

Efter en födelsedag känns det alltid som att börja ett nytt kapitel på den spännande roman som jag själv är huvudperson i och innerst inne vet jag att jag kan påverka innehållet i romanen själv. Så  in med mer glamour, magi och dramatik, men låt det alltid bli ett lyckligt slut! God morgon!

Tack fina Zarah Öberg för att dina inspirerande ord och tankar om fullmånen på fb. Du gav mig mycket att fundera på! Allt i alla fall nästan allt är bara till låns för att ge mig mer livserfarenhet!

Allt jag har runt mig har jag bara till låns för en lång eller kortare tid om det så är en relation, något materiellt, stunder på golfbanan, den maten jag äter, de rutiner jag har och när jag är klar med det så är det menat att jag ska gå vidare och vara startklar för något nytt – Lärdom: Släppa taget om det som inte längre ger oss rätt energi och då finns platsen där för att fyllas på med nya spännande energigivande rutiner, kunskaper, relationer, kost, träningsformer, golfrundor. Till och med nyshoppade nya fina saker som den nya bikinin får ge plats för den gamla urblekta som gjort sitt!

En underbar lektion ifrån livets skola och en befriande tanke!

Nu när då ännu en golfdag är till ända får jag en lugn skrivarstund. Det känns skönt att kura lite på altanen och det blåser varma nästan heta vindar i håret. Jag vet att hemma har det kommit mer snö men jag håller tummarna för att Kung Bore ger sig av för i år och lämnar ny plats för den ljuvliga men lynniga Fröken Vår. Precis när man tror att hon är här för att stanna börjar hon leka kurra gömma med oss – men när hon visar sig igen då jublar kroppen!

Lite som min golf sving!

Försöker verkligen leva i nuet och få ut allt energi som går av de få dagar som är kvar här i Hua Hin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *