Lycka är att få gå i en sån vacker natur och spela golf och vad har jag i min tillbringare?
mars 11, 2015
Ett nytt kapitel!
mars 18, 2015

Efter en födelsedag känns det alltid som att börja ett nytt kapitel i livet på något sätt. Jag är ju ändå huvudpersonen i min spännande roman och innerst inne vet jag att jag kan påverka innehållet i romanen själv. Så in med mer glamour, magi och dramatik, men låt det alltid varje del få ett lyckligt slut! 

Födelsedagen fick en härlig start på Black Mountain ett underbart ställe om man spelar golf . Jag har njutit av  god mat, presenter och blommor från man, grannar och vänner och vilken egoboost jag fick  av alla gratulationer på sms, Face Book och Instagram! Tacksam och glad över en fin dag! (fler bilder finns på instagram där jag heter marremyra).

Här på Baan Lisa i HUa Hin powerwalkar jag inne på området runt, runt, runt… lite enformigt kanske men med nya boken ”Toscana tur och retur” i öronen så blir det en skön stund! Tack Åsa Hellberg som ännu en gång skrivit en bok som innehåller spänning, magi, dramatik och glamour precis en sån ljudbok som jag behöver för att orka ta mina varv runt runt …

Ska man ta den snabbaste, bredaste, kortaste, enformigaste eller den vackraste vägen för att nå ända fram? Ja numera väljer oftare och oftare ändå en så vacker väg som det bara går. Men när jag tänker efter – ärligt talat, har jag nog mer än en gång försökt ta både den snabbaste, kortaste och enklaste vägen på en och samma gång. Dom dikeskörningarna som det såklart har blivit under vägen har varit ganska förutsägbara. Jag kan i alla fall konstatera att ju fler gånger jag åkt i diket ju lättare har det varit att ta sig upp igen. Så har det varit vad det än gällt dikesköningar ger kunskap och de har givit mig erfarenhet i ämnet varken jag velat eller ej. Det gör att jag hålla mig på vägen även under lite svårare turer numera.

Visst vill jag tro att det är nog med dikeskörningar numera men jag anar att det kommer hända om och om igen. Dikeskörningar som att till exempel komma över när någon som gjort mig besviken eller när jag har förstått att sanningar var något helt annat än det som jag blivit itutad.  Ja – lagom fart, halkkörning och kloka vägval är körlektioner jag gärna repeterar i livets körskola om och om igen! Nu en dusch och sen skriva i fina skrivarlyan sen en tuck tuck ner på stan – så det så!

3 Comments

  1. Åsa Hellberg skriver:

    Ser härligt ut!
    Kram

  2. Marlene skriver:

    Kram fina Du! Jag är så glad att jag har din fina bok med mig! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *