Romantisk nostalgi!
februari 20, 2016
Ja, kanske ligger det i generna!
februari 24, 2016

Låt mig alltid få spela golf!

Min fina golfcoach Jenny Hagman säger att optimisten ser inga moln – hon går på dem. Ja här där jag är just nu finns inga moln och när de dyker upp vill jag också gå på dem.  Efter en dag på underbara Black Mountain så går jag på mon och är i sjunde himlen. Jag älskar den banan!

Hemma i igen så juicar vi igång!

 Grön Ananasjuice

Till två glas juice behöver du:

1 broccolistånd

½ ananas

2 Karela/bittermelon om du får tag på dem. Kan finnas i asiatiska butiken

2 små lime

1 rejäl bit ingefära

Skölj broccoli. Skala lime ananas och ingefära. Jag försöker få tag i så mycket ekologiskt som möjlig men sköljer allt väl, hur som helst. Pressa broccoli, lime, ananas, karela o ingefära. Njut

 

Klorofyll är en hälsans drottning!

Visst är naturen magisk!

Klorofyll får växterna att ta åt sig solljus och omvandla det till energi. Klorofyllet ger växterna sin gröna färg och många kallar klorofyllet växternas blod!

Klorofyllet hjälper oss på många sätt och när vi äter och dricker dessa fantastiska gröna växter får vi ett stöd att läka och avgifta oss. Klorofyllet stärker immunförsvaret, är en stark antioxidant, ger näring åt tarmen, förbättrar vår cirkulation, motverkar dålig andedräkt ja ni hör ju listan kan göras hur lång som helst.

Att äta och dricka dessa fantastiska gröna växter är som att äta flytande solljus. Härlig känsla och vad kan göra oss mera happy än det! Hela vår tillvaro och liv är i behov av just vårt solljus.

För att få våra växter att spira behövs solljus och sen äter eller dricker vi växterna och även om vi äter animaliskt (ekologiskt) så har djuren ätit växter så ju mer jag tänker på solljuset ju gladare är jag att jag sitter här idag i min tillfälliga ledighet och tittar på allt grönt och ser solskenet från en klarblå himmel. Här är det dags att planera middagen! Ha en fin dag!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *