Ensam hemma i köket. Ja då blir det enkelt, gott och grönt!
december 5, 2018
Moder jords generositet – naturens stigar och kosten vi blir bjudna på
december 12, 2018

Spenatsmoothie

Jag har en så stark längtan till skogen, naturen, bären och växterna som finns där. Jag längtar efter att göra saker som ger ännu mer njutning i mitt liv och att vara ute i vår natur även nu när det som mörkast här i Norden.  Nu ligger hela den här härliga jultiden framför oss. Möjligheter till just njutningar utomhus och förväntningar verkar oändliga. För mig är just den här mörka decembermånaden en tid att reflektera och  låta mörkret få mina tända ljus att lysa lite extra. I ljuset sken gör jag mig nu klar att bjuda in 2019.  Jag försöker intala mig att inte låta tiden bara rinna iväg. Jag vill stoppa den och vara närvarande till 100 %.

Det var  småkylig, grå dag idag men ändå julmys på något sätt.  Ha en fin tisdagkväll!

Spenatsmoothie

Spenatsmoothie med lingon som mellis i gråvädret 

Till ett glas behöver du:

2 nävar babyspenat

½ avokado

½ banan fryst

1 d mandelmjölk

1 portion osötat proteinpulver (jag använder Holistic).

Mixa spenat, banan, avokado, mandelmjölk och proteinpulver. Toppa med lingon! Häll upp i en skål och njut!

 

.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *