En återhämtningsdag med mycket tur!
juni 24, 2012
Jag har en liten önskan…
juni 25, 2012

Kom liljor och akvileja, kom rosor och salvia, kom ljuva krusmynta, kom hjärtans fröjd! Tralla la la la!

Nu när högsommar anlänt blommar många av kryddorna hos mig på Fyrudden.  Det är fantastiskt att ha allt detta vackra utanför dörren. Kryddorna är underbara att ha som smak och prydnad till sommarens måltider men också jag tycker det är så underbart att bara titta på färgprakten! För att inte tala om fotbaden som blir alldeles alldeles  sagolika med en bukett med färska kryddor i vattnet. Både vackert för ögat och så skönt för mina trötta golffötter.

Kanske är timjan ändå min favoritkrydda? Timjans underbara små blommor använder jag precis som bladen men jag tycker att blommorna ger en mildare smak än bladen och de är så fina och goda att ha i en sallad.  En sallad blir lite extra romantiskt njutbar när rosa timjanblommor strös över salladsfatet.

Nu är jag nyss hemkommen från kalas nummer två för lilla Ella som blivit 3 år. Kalaset gör att avslutet på denna helg blir såååååå bra. Sötnosen Ella och hennes lika söta mamma, bror och pappa  bjuder oss alla på en riktigt ljuvlig jordgubbstårta som får bli finalen på denna helg.Min fina dotter Cissi och mormors älskling Ella

Nästa vecka sänker jag inte tempot utan nu tar jag ut alla svängar som går och tänker njuta av  min träning, jobbet och ljusa sommarkvällar med goda vänner.  Det känns som jag har så mycket som jag vill uppleva och vill inte missa något. Antar att det är så för många av oss. Kanske dags att ändå sålla lite i alla härligheter för att hitta små lugna stunder för vila. Vi ses nästa vecka. God natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *