Nu bjuder naturen på ännu en ny föreställning! Hösten är här!
oktober 3, 2017
Magi & Mirakel
november 25, 2017

 Jag har verkligen bestämt mig.

Sommarälskande jag har bestämt mig. Jag ska gilla dig fina färgglada höst.

Fina höst du är ju hur som helst här, så istället för att dras in i mörkrets trötthet har jag bestämt mig att boosta med mer träning och en extra boost D-vitamin. Det duger inte att tänka bort dig! Du lite mörkare årstid som väntar på mig, nu tänder jag ljusen,  hittar fler fina träningspass med mina underbara kompisar som finns i duschen och omklädningsrummet  efter träningen. Ni kära väninnor Ni ger mig  massor med pepp och  energi det ska ni veta!

Eftersom jag älskar både musik och Tomas Ledin så blir det mitt fantastiska kvällspepp.

Morgonstart med med fotograf Frida i  köket. Bra morgonpepp!

Eftermiddagspepp på jobbet! Bästa körsångaren Gabriel Forss kom på finbesök!

 

Morotssoppa med ingefära och broccoli

Recept ur min bok Naturens mirakeldrycker!

Soppan du kan frossa i ofta

4 portioner

5–6 medelstora morötter

1 medelstor potatis

2 cm ingefära

1 l vatten

2 tsk buljongpulver

saft av ½ apelsin

½ tsk dragon

salt och peppar

1 broccolistånd

Skölj och slanta morötterna.

Skala och skär potatisen i bitar.

Skala och riv ingefäran. Koka upp vattnet med buljongen.

Tillsätt morötter och potatis och koka tills de mjuknat i ca 10 minuter. Tillsätt ingefära, apelsinsaft och dragon. Mixa soppan slät med en stavmixer direkt i grytan. Smaka av med salt och peppar. Koka upp lite nytt vatten. Dela broccolin i små buketter och koka dem under 1 minut. Lägg broccolibuketterna i morotssoppan.

 Klart att servera.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *