Fullt ös!
maj 31, 2013
Mynta ökar kroppens lustar! :)
juni 2, 2013

Som barn, tonåring och ung vuxen kvinna tog jag alltid för givet att min hälsa var självklar. Som kvinna mitt i livet har just livet visat att så är det inte för mig och många med mig har fått krämpor och sjukdomsbesked som vi kämpat/kämpar och stridit/strider mot.

Nu mera vill jag göra det jag kan för att förebygga och läka och stärka mig. Med träning, kost, kosttillskott, örter men också genom att tänka goda tankar och skingra onda försöker jag göra det jag kan för att stärka mig.

Jag tror inte längre att styrkan bara finns så där helt naturligt. Livets lektioner ger oss lärdom som ger möjligheter. Vi får tester och ju mer erfarenheter och kunskap vi får desto mer styrka får vi att klara av i situationer i våra liv. Allt går ju inte på räls även om mycket gör det.

Jag tar inget för givet men önskar mig och alla så klart lycka och glädje och fokus får ligga där men numera är jag beredd…

Jag satt en eftermiddag på en parkbänk i Växjö efter en föreläsning. Där satt också en berusad man som sa: ”Damen var beredd på det värsta men hoppas på det bästa”! Då den gången svarade jag att jag gärna ville vända på det. Jag hoppas på det bästa men ifall det värsta kommer så…

Ja nu när jag tänker på det igen så hade han kanske inte så fel. Att vara beredd och att förebygga ger styrka på sitt sätt så tänker jag numera många år efter mötet med mannen på parkbänken.

Mina fina lyckospridare Philip och Ella! Ha en härlig lördag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *