Ät och drick dig ännu vackrare
mars 5, 2016
Plånboken försvann igår!
mars 7, 2016

Mitt hem där jag lever och befinner mig i och framför allt köket gynnar mig att nå vitalitet och föryngring.  En oas som ger massor med energi. Där i oasen ska det alltid finnas mat, frukter, grönsaker, färska kryddor och dryck som ger rätt energi för mig i den situationen, plats och årstid jag befinner mig i just nu.

Ekoodlade grönsaker i Hua Hin

Tänk på att ha det som du mår allra bäst av hemma i ditt kök. Det som ger din kropp de allra bästa förutsättningarna för att gynna din formtopp. Att skydda och stärka kroppen med ditt köks unika ingredienser gör att du får de bästa möjligheterna för att vitalisera din kropp och själ. Just nu passar Thailands alla ingredienser min kropps vitalitet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *