Avbrott i inflyttningen!
januari 5, 2014
januari 6, 2014

Stärker immunförsvaret.

  • Balans stärker immunförsvaret. Jag har under den sista tiden i och med att allt blev bestämt. – Vi skulle flytta från hemmet vi bott i under 15 år. Flytt betyder kasta, sälja, ge bort och ta med till nya hemmet. Jag har gjort mitt bästa att rensa i allt detta men när jag rensar bland alla saker så är det som att även rensa lite i livet. Jag är av den tron att kaos under längre tid skadar och faktiskt kan påverka hälsan negativt. Under många år har det funnits en hel del negativ stress av olika karaktärer i mitt liv inte ostädat hemma men en del ovisshet, allt har varit övervägande bra men jag kan nog erkänna nu att jag aldrig riktigt känt harmoni i hemmet jag bott i och jag har tagit många chanser att fly till landet där harmonin genast återvänt till mig.  Jag skyller inte på det som stressat i gamla hemmet har påverkat hälsan men jag tror det definitivt inte det har stärkt immunförsvaret. Det kommer alltid finnas kaos dagar men jag tror att jag lärt mig hantera dom dagarna på ett sätt som inte försvagar mig som de gjorde förr.  I och med flytten har en ny ordning även rent själsligt anlänt. Det är bra för hälsan att rensa och röja upp.
  • Detoxa –avgifta/rensa stärker immunförsvaret. Får man säga att jag detoxa lite runt med allt och alla och omkring mig. Inget illa menat men visst känns det skönt nu när det är gjort. Det och dom som nu finns kvar nära mig vet vem jag är och jag behöver aldrig gå på tå runt dem utan bara var mig själv.  I ”Hemmet Rindögatan” är detoxen inte alls färdigfixad och klar men jag ser framsteg varje dag. Orkanen kommer att nå kulmen inom den närmsta tiden. Nu är det hög tid att göra en detox rent kostmässigt och stärka kroppens organ – en liten vårstädning.
  • Fyrbenta vänner stärker immunförsvaret. Oliwia  ger villkorslös kärlek och det är hon som vet mina innersta hemligheter. Hon har sett mig gråta, skratta, njuta, vara orkeslös ute på promenaderna och hon har troget följt mig. Jag kan riktigt känna hur det stärker immunförsvaret när jag har henne med mig på mina långa morgonpromenader. Hur det än är och hur det än har varit så har hon fått mig till att ta steget ut i naturen och möta morgonen.
  • Träningen stärker immunförsvaret. Tänk så skönt det kan kännas efter ett träningspass men lika motigt kan det vara att ta sig iväg att träna. Varje gång jag ser mig själv naken i spegeln så finns min mage där som påminner mig om att jag mår allra bäst om magen är så platt som det nu går J. Min stomiopererade mage mår allra bäst när magen är platt både utanpå och även är lugn utan gaser i tarmen. Färglada fina träningskläder gör att lusten och motivation hålls vid liv. En god vän som inte finns med oss här på jorden längre men när han fanns hos oss spred han alltid glada tillrop runt sig. Ett av hans uttryck var ” Du ska inte falla på utrustningen” och så skrattade han sitt härligt norrländska gapskratt och så shoppade han. Nu kan inte jag shoppa som han kunde av olika skäl men att unna mig fina saker till sånt som ger mig livslust det tänker jag alltid göra! Till golfen, träningen och jobbet. Fram för mer färgglada prylar!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *