Ta ingen för given!
april 30, 2012
Tog just nu beslutet att starta en detox
maj 2, 2012

Det är 1.a maj, sol, tisdag morgon och jag har vårkänslor. Många av mina drömmar krossades efter min stomioperation. Jag kände ovissheten mala inom mig. Skulle golfen funka igen?  Skulle jag kunna ta mina långa promenader . Vem älskar en kvinna med en påse på magen? Det har gått ett år sedan sista operationen och jag är så tokglad att så mycket är så bra!

 

Nu när mitt projekt att nå formtoppen går vidare gör jag ett litet tillägg till mina grundstenar för att nå mina mål och en ännu bättre livsstil.

Mina grundstenar som jag har presenterat hittills är kost, träning, fantasi, vänner och musik. Jag lägger till kärlek. En helg med barnbarn gör mig överlycklig. Även om jag gör fel ibland, tappar orken, blir besviken när dagen inte blev som jag tänkt mig, suddas allt detta ut av ren äkta kärlek som jag känner att jag får av Ella och Philip. När mina fina barnbarn kommer och småpratar med mig eller är spöken med mina gamla filtar och en minut senare är filtarna en picknick på köksgolvet då lämnar jag allt groll med mig själv bakom mig. Jag blir fulltankad med ett bränsle som ger mig perspektiv på vad som är viktigt i mitt  liv.

Jag är i full gång att bygga upp mina drömmar igen. Ni som säger åt mig att ta det lugnt ni känner inte mig – jag blir som ett barn jag får bara mer bränsle och drivkraft att försöka att komma lite enklare fram till målet. Förnuftet finns där men just nu i skrivande stund finns det i ryggsäcken bredvid mig och packas upp vid rätt tillfälle!  Jag känner att nu är det dags för revansch!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *