Ljuvliga blommor tillhör våra hem. De gör gott för själen.
februari 16, 2018
Livet har sina berg och dalbanor det vet vi alla. Att dela med oss  av erfarenheter är viktigt tycker jag!
februari 20, 2018

Jag måste bara säga att det här med hälsa ibland känns som ett lotteri eller kanske ett tivoli fullt med gungor, karuseller och en stor berg och dalbana. Jag har frågat mig många gångar vad allt beror på. Jag har vänner runt omkring mig som är värda bragdmedaljer för olika typer av prestationer som de gör för att vara vitala och de är så fantastiska. De gör allt rätt och blir ändå utsatta för stora svårigheter och ett tapp av vitalitet och hälsa. En stor bov är hur som helst är negativ stress!

What a wonderful world Lyssna och njut!

Många med mig får orken tillbaka av sina kära familjer och vänner som lockar oss till skratt. Så mitt i allt konstigt som kan ske med oss försöker jag alltid komma ihåg att sura miner kommer aldrig förstärka min hälsan – utan tvärtom. Någon sa ” fake it till you make it” Ibland är inte humöret på topp men le och du får ett leende tillbaka…

Mellan varven får lite extra färg i mitt ansiktet göra dagen och känslan av att titta sig i spegeln utan att se mig själv ljusblå i ansiktet gör att jag känner mig lite piggare. Att ha lite extra fina träningskläder på vägen till ”Bästa formen någonsin” gör det lite mer motiverande att sticka iväg till träningen.

Fina golfkläder från Daily Sports gör livet glatt även om puttarna far hit och dit

Att komma iväg på en kväll på stan med gulliga väninnor även om min mage säger gå hem och lägg dig, får mig att koppla av och ger nytt bränsle till dagen därpå. Så lite fake kan ibland ge lite nytt bränsle så in med mer glamour till livet även de jobbigaste dagarna!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *