Lyft på fötterna så kommer du få poäng morfar!
januari 23, 2016
Hyllar en riktig hälsoknöl
januari 26, 2016

Kan en söndag starta bättre! Långpromenad, tidig morgonträning helt ensam på gymmet och sen unnar jag mig en riktigt lång sen frukost här hemma på Gärdet. Jag har numera funnit mig tillrätta här och supertrivs! Nu unnar jag mig att sitta här vid köksbordet och läsa tidningar, blogga, prata drömmar och ta en extra stor kopp te.

Ha en fortsatt fin söndag!

Till 2 små flaskor juice hade jag idag:

2 stjälkar selleri

1 äpple

½ stånd broccoli

½ citron

½ tumme ingefära

Juica och känn kicken

Bioraculous 1 glas

Våra gröna dagliga glas med Bioraculous har jag och min familj har druckit varje morgon i över 5 år. Bioraculous ger 5000 orac per skopa. det motsvarar ca 20 portioner av en blandning av frukt/bär/grönsaker/spirulina och renande örter. Vi behöver ca 2500 orac per dag. Våra antioxidanter mäts i enheten orac och våra frukter och grönsaker har alla olika ORAC-värden. Antioxidanter förebygger oxidation i våra celler och anses centrala för en långlivad hälsa.

Prova du också finns hos oss mig på Optimal Hälsa!

Lingonsmoothie – jag kan inte vara utan den!

2 burkar

1 dl lingon

1 dl svarta vinbär

1 banan skalad

1 skopa Complete från Juice Plus

vatten till önskad konsistens

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *