Skogen fick bli min träningslokal idag!
augusti 5, 2012
Jag har lyssnat på en fantastisk cd
augusti 7, 2012

Året efter min sista operation har på något sätt gett mig nya känslospröt och en annan syn eller kanske synsätt – allt till det bättre. En kvinna i min ålder borde inte kunna förbättra sin syn och så är det nog, men något händer och jag tar för mig! Jag njuter, får känna och se ännu mer än jag gjort tidigare av det jag äter, vad jag gör och dem jag träffar!

Jag mår så bra av att få vara tillsammans med mina närmaste släktingar! Caroline fyllde år och Caroline och Tomas hade fixat så mycket gott! Det var en verkligen en glädjekick som gav så mycket vackert för mina ögon och det smakade himmelskt!

”Bästa formen någonsin” ja jag måste erkänna att jag lägger Carolines helt ljuvliga hembakta ”Kolakaka” till listan för hur jag ska nå formtoppen. Jag har inte ätit kakor på jag vet inte när men igår gjorde jag det och kakan smälte i min mun och den hade redan förtrollat mig i sin fina kakburk! Ett ögonblick och ett minne för alla mina sinnen som kan jämföras med ett underbar kärleksmöte för en näringsterapeut, fast det var nog en av anledningarna som gjorde att kakan blev så magisk, och vansinnigt god. Den var ju lite “förbjuden”!

Nu till altanen för att ta morgonens planka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *