Tack för en full tank!
september 28, 2012
En härlig höstsöndag på Fyrudden
september 30, 2012

Just nu vill jag leva – just nu ! Tomas Ledins text snurrar idag i mitt huvud och vill tydligen visst sätta sig riktigt fast.

Den här helgen ska fakturor skrivas och kalkyler ska läsas. Jag har bestämt mig. Jag ska bara…

2 rundor golf check. Njutit av att frossa i massor med rot grönsaker, ja det är ju Ölandsveckan på Favvan check. Lagar just nu en riktigt mustig höstgryta check. Plockat massa kantareller check.

Ljuvlig morgonvandring med Oliwia check. Ryder Cup hela helgen …

 

Tänk vad mycket kul det går att hitta på innan pappersarbetet kommer igång. Jag är inte någon speciell kär vän med administrationsarbete men jag vet att sätter jag väl igång så fixar jag det rätt snabbt. Jag ska bara… snart komma Cissi och Per med barnen och en härlig kväll väntar på oss. Imorgon blir det en mysig brunch med hela släkten men sen… Livet är en fest!

2 Comments

  1. Camilla skriver:

    Jag ska också på brunch idag!

  2. Marlene skriver:

    Visst är det lite mysigt att få gå och plocka och njuta en stund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *