Det regnar här i Stockholm idag …
december 6, 2014
Drömmar och önskningar kostar ingenting
december 8, 2014

Jag kan förstå att det är få hushåll som har en Vitamix (den är svindyr) men sedan ett par månader tillbaka  äger jag en. Jag tyckte jag att jag var värd just en Vitamix. Stark som en björn och värmer soppan automatiskt i blendern på ett skonsamt sätt. Den är verkligen magisk och jag känner mig verkligen som en smoothie och soppdrottning med min Vitamix.  Receptet nedan är skrivet så att ni använder en vanlig blender och värmer sen soppan försiktigt i en kastrull. Jag körde min nya vän i köket. Hur kul som helst! Fortsatt trevlig lördag önskar ”Julbordsänkan” som har lyx investerat i en Vitamix! Långt ifrån fina skor, smycken och väskor men jag älskar den! Glamour!

Spicy tomatsoppa

1 soppskål

10 cocktailtomater

1 dm gurka i grova skivor

1 vitlöksklyfta skivad

¼ basilika i kruka

1 msk citronjuice

1 msk olivolja

½ päron i grova bitar

½ tsk samal oelek

smaka av med salt

Gurka 2 cm tärnad

Mixa alla ingredienser i en blender.  Värm soppan ljummen på svag värme i en kastrull. Toppa med den tärnade gurkan.

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *