Nya lektioner att fixa med i “Livet skola”
mars 22, 2013
Mammas födelsedag!
mars 23, 2013

Tillbaka efter en tid med mycket skön ledighet och en hel del skrivande får jetlagen mig att vakna alldeles för tidigt. Jag slås av hur ljus gryningen är nu. Skönt för jag älskar ljuset kanske ännu mer än värmen.  Går det att kombinera så är det förstås underbart!

Lite jetlaggad tittar jag ut genom fönstret och kikar på räven som äter sin frukost och möts av en vidunderlig vacker soluppgång och jag tar min heta tekopp och njuter av naturens skådespel.

Jag får inte riktigt ordning på mina tankar runt kallelsen till KS. Herregud det är ett delmål som ska visa att jag har koll och att allt är ok, punkt eller…

Ja ibland har jag inget annat val än att acceptera sånt jag inte kan påverka vad det än kan vara. Visst kan det ändå frustrera men tänker jag efter har en hel del även tråkiga händelser gett mig erfarenheter och till och med fått mig att ta nya bättre vägar i livet. Jag försöker att förstå, inte älta och gräva i det som jag inte kan påverka och istället fylla på med nya drömmar, mål och minnas mina fina livsäventyr.

Jag är en drömmare och samlar på äventyr. Nu har jag har hittat en toppen app. som passar in i mitt äventyrssamlande ”Photo 365” där jag lägger in mina äventyr som en liten bild i en almanacka. Det är härligt att ta fram bilder och minnas.

Mentalt morgonstädar jag som ni hör! Planerar och ordnar till det så bra som möjligt för att hitta ”Bästa formen någonsin”. Det är en liten kont att sätta rätt saker i centrum en gren som jag tror är värd att lägga mycket träning på för att alla andra pusselbitar i livet ska ramla på plats.

Nu ger vi oss ut på vår kyliga men soliga morgonvandring Oliwia och jag! Godmorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *