Permanent stomiopererad men friskförklarad!
maj 15, 2013
Idag Är Haket på Fågelbro GK!
maj 17, 2013

Vilken supertidig morgon. 04.30 ringde klockan. En sömnig Oliwia hängde med ut i skogen. Sen var det dags att packa ihop för att tillsammans med Jenny Hagman på Birdie Golf föreläsa hos Röhnisch Brand Store. Gröna drinkar stod på mitt program och Jenny tog upp ”Hur vi kommer i fin golf form”

Jag spetsade öronen och lyssnade. Jenny – vad det låter klokt allt det du säger. Låt mig nu hålla kvar dina fina råd i huvudet.

Grunden: Greppet (Mitt klogrepp är min möjlighet att spela.)

Uppställning, Balans och sikte! (Ja men vilka olater jag har som ska tränas bort.)

Jag blev så träningssugen men redan imorgon väntar Haket och Fågelbro på mig så … igen lite fel timing men sommaren är lång och Jennys råd ska användas och prövas och det lutar starkt åt att jag slår en signal till Jenny och bokar en lektion!

PS Fina Lollo på Röhnisch visade mig fina badkläder och jag föll som en kägla. Stomi opererad sommar väntar med fin bikini. Återkommer DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *