Björnbärssmoothie och 791
oktober 25, 2015
Saknar pappa och njuter av hösten
november 8, 2015

Efter ett fint samtal under gårdagens förmiddag och ett annat under kvällen påminns jag återigen om att ingen varken du eller jag kommer härifrån levande, vad om händer sen det får vi se. Hur som helst, jag tänker att det är hög tid att påminnas om att tiden springer iväg – det är fortfarande varmt  ute där jag bor och det är november! Jag är fylld med osagda vackra snälla ord – dags att uttala dom.  Jag ska inte skjuta upp det som ger mig kraft och ny energi och jag ska träna på att vara lite mer tokig! Just nu lever livet och jag vill vara med bland gungor och karuseller.

Blåbärssmoothie med granola och tusensköna

2 burkar:

2 dl färska blåbär

2 dl färska hallon

1 dl valfri mjölkprodukt jag valde laktosfri kvarg den här helgen

1 msk kokosolja

Mixa alla ingredienser och toppa med bär

Bär smoothie

2 burkar

2 dl färska blåbär

2 dl färska hallon

1 dl svarta vinbär

1 dl valfri mjölkprodukt jag valde laktosfri kvarg den här helgen

1 msk proteinpulver osötat

Mixa alla ingredienser och toppa med bär

 

Lingon och svartvinbärssmoothie med krasse

2 burkar

1 dl färska lingon

2 dl färska hallon

1 dl svarta vinbär

1 näve våtarv (fungerar med spenat också)

1 dl valfri mjölkprodukt jag valde laktosfri kvarg den här helgen

1 msk proteinpulver osötat

Mixa alla ingredienser och toppa med bär

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *