Den magiska sommaren 2018 – Sommaren när jag tar chansen att mjukjobba!
juli 18, 2018
Bärens paradis och ”Sunnanheds egna blåsvarta druvor” – Svarta vinbär!
juli 23, 2018

Vårt söta sommarsällskap Selma

Sötchock

Jag vill se många söta små mirakel!

Jag hörde alldeles nyss en liten liten pytteliten klocka klämta här ute på Lerviks altan. Den lilla klockan sitter på söta Selmas halsband. Ett ljud som ger en fin känsla. En känsla att det finns någon i min närhet som vill ha en smekning.

Vårt söta sommarsällskap Selma

Har du också känt att du ibland får hjälp från ”ovan”. Någon eller något som öppnar upp dina ögon – bara ett ögonblicks verk!

Ett fint möte som ger en förändring och som tar dig vidare på en helt ny väg.

Eller kanske sitter du och läser en tidning hos din frisör och du läser en sida som ger dig en superbra idé till det du just satt och försökte få en bra idé till. Ett litet mirakel!

Kanske ringer mobilen en morgon  och just den du så gärna vill prata just nu finns där.

Någon ber om hjälp och den lilla hjälpen du ger tar dig till ett nytt beslut som du aldrig hade tagit om du inte hade  tex vaktat den lilla söta katten eller vattnat den där vackra trädgården.

En pärlemo skimrande luktärt kan få dig på nya tankar

Små händelser som  blir  mirakel som får dig och in på nya vägar och till drömmar som inte fanns där förr. Magi, mirakel eller är det bara ödet?

Jag tror att livet  sätter ut färdriktningen på gott och ont. Fast det som är ont är också en livsläxor har jag valt att tänka när jag tänker på mina egna “repor i lacken”

Många dopp är ljuvliga små mirakel

Jag känner att när den värmen vi har nu får mig att stanna upp och så  kommer också livet i kapp. Nya tankar om vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt blir tydliga.  Av händelser som samtal med min frisör Jonas, hans tidningshög, söta lilla Selma  och högsommarvärmen vi har just nu vandrar jag in på ännu en ny väg. En väg med nytt bränsle och kraft att städa undan oviktigheter, ovisshet, tvivel och annat som tar energi! Full av kraft går jag in i  något helt nytt. Magi!

Sötchock! Lilla sötnosen Selma. En ragdoll som vi alla älskar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *