Vilket härligt bergspass!
april 10, 2013
Lyft blicken!
april 13, 2013

Förändringen av min egen inställning till mig själv är på god väg och jag anar att det är just inställningen till mig själv som blir en avgörande pusselbit för att nå den ”Bästa formen någonsin”.

 

Min önskelista är fortfarande lång:

Jag vill vara Kvinnlig, sexig, snygg, ha ett gott självförtroende, kunna ha höftlåga jeans, ha ännu mer ork… men så är det där med att vara stomiopererad och ha en påse på magen.

Mina verktyg blir hur som helst:

  • Kost: Nublir det ännu lite mer  ”shape up”!
  • Vänner
  • Kärlek
  • Träning.  Jag har en spännande eftermiddag framför mig. Jag Återkommer!
  • Musikens kraft
  • Fantasi
  • Goda tankar
  • och..proppen som kan ge mig möjlighet till jeansen!

 

Lycka för mig idag är att känna välbefinnande så då så.   

        Då gäller det att fixa välbefinnande!

Ibland har jag tänkt på ordet njutning och hur tomheten efter njutning har gett mig en klump i magen. Till exempel på väg hem på flygplatsen efter en sån här fin träningsvecka eller efter långpromenaden med min fina hund Oliwia eller stunden hemma hos mina älskade barnbarn. Korta eller lite längre stunder av intensiv njutning. Nu mera tar jag för mig av varje sekund och vill istället koppla ihop all denna njutning. Det ger mig trygghet, och mig djup känsla av lugn – ett inre tillstånd som finns i bakgrunden samtidigt som jag samlar på nya äventyr och vill  minnas med glädje utan tomhet.

Hur finner man då lyckan och hur behåller du den?

Jag har ofta haft en längtan “Om jag bara skaffar mig den där saken, det där jobbet, den fina kroppen, då kommer jag att vara lycklig.” Men nu så här mitt i livet och med mina år av ovisshet bakom mig så kan jag konstatera och det känns så befriande att veta att det inte fungerar så. När jag tittar omkring mig så finns det människor som är helt ekonomiskt oberoende men väldigt otrygga och lever just nu i olyckliga relationer och situationer medan jag också känner andra som sitter i en röd liten stuga i trygga lyckliga situationer och är överlycklig.

Dax att träna både själ och kropp i en tajtare kombination!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *