Försöker tanka rätt bränsle
augusti 12, 2015
Jag har så svårt för avsked!
augusti 16, 2015

Efter en vecka med så roliga men intensiva dagar med bok förberedelse i fokus är det nu en fredag och inte vilken fredags som helst. En fredag jag väntat på. I dag är det en dag med golf på fina Ullna tillsammans med Jenny Hagman! Min stora golfförebild och fina vän.

Fattar ni vilken känsla det tillför den golfälskare som jag är! Jenny har spelat som proffs på den svenska touren (idag heter den Nordea Tour), Sydafrikanska touren och på Europatouren och hon gick på college i USA där golf och utbildning kombinerades! Jenny är både en fantastisk inspiratör både när det gäller det rent fysiska träningen inom golf men får hon får till och med mig att först tekniken inom golf och kanske just för att hon gör allt med en sprudlande glädje.

Optimisten ser inga moln, hon går på dom så säger min fantastiska golfinspiratör Jenny Hagman. Visst låter det lite härligt med tanke på hur vår sommars himmel har varit! Kort sagt jag vill bara gå på moln – men just nu är det en klarblå himmel och värmen är tillbaka.

En härlig golfdag helt enkelt!

Dags att sätta sig i skrivarlyan igen. Barnen har gått till stranden och jag bjuder mig själv på en smoothie med nyplockade blåbär.

Till en smoothie behöver du:

2 dl blåbär

1 tsk kokosolja

½ dl kvarg laktosfri

1 skopa proteinpulver (om du vill ha en stadigare måltid)

Mixa och toppa med blåbär , ätbara blommor och lite granola!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *