Jag trodde änglarna fanns…
juni 26, 2017
Naturens magi!
juni 30, 2017

 

Gediget ärliga människor – Jag älskar Er.

Ni som gör Ert bästa men gör fel ibland, säger förlåt och vi glömmer.

Ni som ger ett rum värme med att bara finnas där.

Ni som inte vill utnyttja.

Ni som vet vad ödmjukhet är.

Det här livet är för skirt och kort för att inte gör allt för att försöka omge sig med kärleksfulla människor, hälsosam kost och vackra naturupplevelser.  Elakhet, oärlighet, girighet och ironi är jag övertygad om att det till och med farligare och giftigare än väldigt många kemikalier och allt besprutat jag jagar varje dag!

För att skydda oss behöver vi rejäla mängder mängder med antioxidanter. Jordgubbar innehåller mycket vitamin C som är en stark antioxidant – så ät jordgubbar och gör massor med härliga smoothies med dessa ljuvliga bär. Tänk på att även negativ stress som elakheter, lögner, ironi skapar gör att vi behöver ge oss en extra boost med antioxidanter. 

Idag laddar jag med att juica en bit ingefära, en citron och ett päron för att stärka immunförsvaret lite extra. För mig är en shot som innehåller ingefära och citron ett livselixir som jag dricker nästan varje dag! Ha en fin sommar dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *