Jag valde att dra upp tröjan för M-Magasins journalist
juli 12, 2012
Goda vänner ska inte råka illa ut!
juli 14, 2012

 

Dags att utveckla magkänslan!

Nu med 54 år på nacken och många historier av olika karaktärer bakom mig där jag bara lyssnat på fakta, både när det gäller relationer, privatliv, ekonomi och jobb så lovar jag mig själv nu att börja tro ännu mer på min magkänsla istället. Basta!

Jag hade vunnit så mycket, gjort livet lite enklare för mig själv och även andra om jag litat på min magkänsla men istället har jag ofta valt att lita på människor med övertygande stämma, erfarenhet och kunskap. Visst finns det många stunder när råden varit goda men från och med nu kommer jag att vid sådana tillfällen också jag lägga till min magkänsla och det får bli den som får vara det avgörande till slut.

En bagatell kanske men just vädret, där tror jag att min mage faktiskt är expert och ändå hade jag kunnat t.ex. spelat golfrundor men på grund av prognoserna och att andra talade om för mig att metreologerna talar om ösregn varit hemma. Varför inte då istället ”go for it” ändå, alltså magkänslan, regnar det som fakta säger så gör väl inte det något heller, enda konsekvensen i det här fallet hade ju varit att vi skulle blivit dyngsura!

Det har funnits gånger då det blivit stora konsekvenser av att jag verkligen litat på min magkänsla, så en kvinnas intuition ska man inte leka med! Jag har vid några tillfällen i mitt liv tydligt känt på mig falskspel och rackartyg och mycket riktigt … så har fallet varit då!

Så visst har jag vunnit någon/något och ibland förlorat en annan eller något annat beroende på just på känslan i magen. Ibland har även sådana händelser blivit bra i slutändan men någonting helt annat än vad det var innan magkänslan tog vid!

Jag kommer lita på magen som ändå är i fokus i mitt liv nu för tiden. Jag ska våga tro på min tro och mitt hjärtas röst och sen lägga till lite sunt förnuft. Att sen ovan på det våga chansa oftare och se möjligheterna kommer göra livet ännu mer färgglatt framöver. Spännande och lite riskfyllt? Ja det är dags för det nu!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *