Ger min nyfunna väninna en bragdmedalj!
juni 6, 2012
Ibland undrar jag och mina grannar vad jag håller på med
juni 9, 2012


Det börjar närma sig ett av mina delmål på väg mot  ”Bästa  formen någonsin” – min formtopp!  På fredag, alltså imorgon är det dags för en ny fotografering och just den fotograferingen känns som den ingår som en del av min väg mot projektet som ska visa mig hur mycket jag kan med bara egen kraft vitalisera den här stomiopererade kroppen med avsågad svanskota och delar av muskulaturen i bäckenbotten borta. Jag  har undrat varför en del av mina drömmar inte riktigt slår in, bara nästan. Något måste ha gått fel på vägen kan jag med ganska klar blick konstatera. Vet ni – den här gången och med ganska långt tid kvar fram till mitt första stora mål den 1 sep tänker jag leta lite till och hitta ännu fler verktyg för att nå ända fram.  Jag tänker kolla upp vad jag kan förändra ytterligare och om det är något jag kan göra annorlunda mot tidigare. Kan jag tänka på ett annat sätt? Kan jag få råd av någon som ser på situationen från en annan vinkel? Det kommer antagligen ge ett annat resultat än om jag bara lyssnar på mig själv.

Jag ska inte längre vara rädd att prova  att ta nya vägar för att nå målen och jag tänker vägra ge upp dem. Men om saker och ting förändras ska jag inte heller vara den som inte kan ångra mig och finna nya mål…alltid ett kryphål ut. 🙂

Ska ta en funderare på mina mål och göra dem tydligare för mig själv. Letar skatten vid regnbågens slut.                Återkommer! Hälsar Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *