Tid för investering!
juni 30, 2012
Mitt stympade tarmsystem har gett mig nya ögon!
juli 2, 2012

Tidig morgon i Sunnanhed och det är dags att försöka väcka Oiwia för vår vandring till Norrboda och vidare ner till Oresjön för ett lite morgondopp. Kommer på mig själv att längta efter min pappa så intensivt och närmare än så har jag svårt att komma min pappa. Hans by, uppväxt, hem, skola och vänner. Jag går här och njuter av en knallblå himmel och jag tror att pappa kikar ner från den och jag vet att han gillar att jag vandrar just här i fina Sunnanhed.

Jag förstår med ens att jag behöver mer tid att vara här och göra klart saker jag planerat sen länge. Måla spegeln och sängen vit. Sy draperiet, skrapa och måla dörren och så brunnslocket som Set sa till mig om igår men också andra sysslor som att skriva på nya projekt och det vill jag ge mig tid till att göra klart just här! Det är lätt att glömma bort vad jag egentligen vill göra med min tid när vardagen i Stockholm knackar på men en sån här dag kommer allt jag önskar liksom in i min famn och säger. GÖR DET och prioritera det! Skjut inte mer på det du önskar och vet ni vad, nu gör jag det. Jag tar en liten tur ner igen till Stockholm men sen fyller jag bilen med färg och tyger och gör mina små husprojekt, min vandring till Dansbodarna, skriver och besöker en vän som jag saknar och allt bara kom i min famn just nu. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *