La Dolce Vita – Livsstilsresa till Italien
maj 13, 2015
Jag litar inte längre på försäkringsbolagen!
maj 18, 2015

Idag startar jag min söndag med en smoothie med jordgubbar, blåbär lite nyponpulver och mandelmjölk. Att sen i lugn och ro få juica apelsiner, citron, morötter och ingefära ger söndagsmorgonen en extra välbehövlig kick! Vi har kommit hem från fantastiska dagar på Omberg golfanläggning med massor med golf, god mat och lite sena kvällar så nu gäller det att boosta!

Bubbel, vänner och golf!

Vackert väder, bubbel, goda vänner och golf. Ja jag har fått spela härlig golf på Omberg med man och goda vänner och äntligen tror jag att jag har blivit lite kompis med den sporten! (Tack än en gång Jenny Hagman för det)


I morgon är det ännu en dag med golf!  Jag tävlar tillsammans med Jenny Hagman! Min stora golfförebild! Denna underbara kvinna på alla sätt ska jag få vara golfpartner till på underbara Bra Hof! Snälla vädergudar…

Fattar ni vilken känsla det tillför den golfälskare som jag är!Jenny har spelat som proffs på den svenska touren (idag heter den Nordea Tour), Sydafrikanska touren och på Europatouren och hon gick på college i USA där golf och utbildning kombinerades!Jenny är både som fys.- och teknik och VD hos golfresearrangören Birdie Golf Tours(www.birdie.se).

Optimisten ser inga moln, hon går på dom så säger min fantastiska golfinspiratör Jenny Hagman. Visst låter det lite härligt många fler sådana dagar vill jag! Kort sagt  jag vill bara gå på moln – men sluta att läcka nu snälla moln!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *