Mirakelkur
januari 21, 2013
Träningsmotivation
januari 23, 2013

Jag vill känna lite medvind idag (också) så jag tar ute lite glädje i förskott! Det gör att jag får fira lite idag och tillåta mig att fantisera om att drömmarna redan gått i uppfyllelse.

Ni som känner mig vet att jag blivit en riktig juice och smoothiefan. Morgonen startade med en grön smoothie i duschen en bra start på en dag där det ska firas.

Och apropå att fira visst är väl ändå rött vin en slags juice eller… Vinet känns lite gott för själen och har antioxiderande egenskaper men jag tror mer på kvalitet än kvantitet. Jag läste någonstans att man måste dricka tre gånger så mycket svartvinbärsjuice eller sju gånger så mycket apelsinjuice och kan ni tänka er 12 gånger så mycket vitt vin för att få i sig lika stor mängd bioflavonider som i rött vin. Nu var den här en “lättläst”läsningen på en amerikansk site som också var lite part i målet men ändå. Bioflavonider hjälper till att skydda mot blodproppar och därmed också skydda mot stroke. Ja nu kan ni kanske gissa att jag hoppas på ett gott glas vin ikväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *