Jag skapar plats och utrymme för att kunna investera i det som är resten av mitt liv.
februari 13, 2018
Ljuvliga blommor tillhör våra hem. De gör gott för själen.
februari 16, 2018

När jag är här i värmen är Karelajuicen bäst

Så himla glad för min nya träningskläder från Daily Sports

Nu när jag har den fantastiska möjligheten att vakna upp powerwalka, simma och sen äta frukost så försöker jag rensa huvudet, kroppen, jobbet , relationer, mina hem  på sånt som inte ger mig positiv energi men som jag ändå bär på av olika anledningar: Jag har vanor, prestige, dålig rutiner, försvarsmekanismer eller kanske ren slentrian.

Jag älskar mina buketter med de mest ljuvliga små skira orkidéer

Jag vill ge mer utrymme till:

Till mina tidiga ”hundpromenader” även om nu Oliwia  sen flera år tillbaka är i hundhimmlen så vill jag ha den fina vanan kvar och det är ett fint minne av Oliwia som jag kan behålla i mitt hjärta varenda dag. Numera får det även utrymme till ett stopp med ett cirkelträningspass under promenaden (när jag här hemma på Gärdet).

Jag funderar mycket på min kost. Jag vill leva hälsosamt ”matenkelt” med massor med soppor juicer och smoothies! De tar större och större utrymme i mitt liv.

Egen tid. Det betyder att jag kan skriva, vandra, plocka vad naturen ger mig men att jag gör det i lugn och ro bara med mig själv -det är en slags meditation för mig.

Relationer  som ger positiv energi.

Jag vet att golf tar tid men jag älskar den och den ska få ta utrymme!

Balans, lycka att hitta bästa formen någonsin som jag har  skrivit mycket om.  Jag tror att just lycka och balans i livet dyker lättare upp om jag är i form både utvändigt och invändigt. Jag blir bekvämare med mig själv och hanterar då dagens alla situationer på ett bekvämare sätt vad det än kan vara. Sen har vi ju alla våra repor i lacken och dom får man leva med och jag kallar mina repor livserfarenhet!

När jag är här i värmen är Karelajuicen bäst

”Karela karela”

1 stort glas

1 lime

3 skivor ananas

1 tumme ingefära

½  medelstor  Karela  (bittermelon, bittergurka)

1 bit gurka

½ broccolistånd

Juica och njut!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *