Ett nytt livskapitel håller på att utformas här i Hua Hin men inte utan min smoothie
februari 12, 2018
Jag skapar plats och utrymme för att kunna investera i det som är resten av mitt liv.
februari 13, 2018

 

Jag älskar mina sköna träningskläder från Daily Sports

Nu när har den här fantastiska möjligheten och en stund. Att få vakna upp, sträcka på sig,  powerwalka, simma och sen äta frukost så försöker jag rensa mitt huvud, min kropp, mitt jobb, mina relationerna, mina hem på sånt som inte ger  positiv energi men som  ändå är i mitt liv av olika anledningar: Jag har ovanor, prestige, dålig rutiner, försvarsmekanismer eller kanske ren slentrian.

jag  njuter av mina buketter med underbara orkidéer

Jag vill ge mer utrymme till:

Till mina tidiga ”hundpromenader” även om nu Oliwia  sen flera år tillbaka är i hundhimlen så vill jag ha den fina vanan kvar och det är samtidigt ett fint minne av Oliwia som jag kan behålla i mitt hjärta varenda dag. Numera får det även utrymme till ett stopp med ett cirkelträningspass under promenaden (när jag här hemma på Gärdet).

 

Jag funderar mycket på min kost. Jag vill leva hälsosamt ”matenkelt” med massor med soppor juicer och smoothies! De tar större och större utrymme i mitt liv.

Mer Egen tid. Det betyder att jag kan skriva, vandra, plocka vad naturen ger mig men att jag gör det i lugn och ro bara med mig själv – det är en slags meditation för mig.

Människor som ger positiv energi.

Jag vet att golf tar tid men jag älskar den och den ska få ta utrymme!

Balans, lycka att hitta bästa formen någonsin som jag har  skrivit mycket om.  Jag tror att just lycka och balans i livet dyker lättare upp om jag är i form både utvändigt och invändigt. Jag blir bekvämare med mig själv och hanterar då dagens alla situationer på ett bekvämare sätt vad det än kan vara. Sen har vi ju alla våra repor i lacken och dom får man leva med och jag kallar mina repor livserfarenhet!

Våran lunchjuice idag. Keralajuice

”Karela karela”

1 stort glas

1 lime

3 skivor ananas

1 tumme ingefära

½  medelstor  Karela  (bittermelon, bittergurka)

1 bit gurka

½ broccolistånd

Juica och njut!

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *