Tänk om sången kan hjälpa oroliga magar!
juli 18, 2012
Fulltankad igen!
juli 23, 2012

En lite ängslan dök upp hos mig som ett slags spöke och spöket stör min harmoni en aning idag. Det gillar jag inte! Mitt humör som är mycket jämnare nu och att stressa upp mig för småsaker har jag  ju bestämt mig för att försöka lägga bakom mig, det får höra till det som hände innan projektet ”Bästa formen någonsin” startade!

Just nu mitt i högsommaren vill jag och ska träffa, många goda, snälla och spännande relationer som funnits hos mig i många år men som jag under det sista året bara haft sporadiska kontakter med. Jag har saknat deras ögonkontakter och jag har inte hört deras röster dessutom helt missat deras tonfall. Jag har slarvat lite och en del av min lediga tid har lagts just på relationer men på nätet och det är helt fantastiskt det också . Att kunna ha den kontakten med alla nya och gamla relationer som finns där på nätet så missförstå mig inte nu mina fina nät och redan fysiska relationer som finns där.

Jag har under året som gått börjat förstå hur viktigt det är för mig med just fysisk närvaro. Jag har märkt att nu när det gått över ett år sedan sista operationen är jag i harmoni igen med hjälp av träning, kost, kosttillskott och örter, då retar det mig om det kommer in något litet spöke .När det dykt upp spöken tidigare har jag ursäktat mig med  att mina äggstockar och livmoder hade blivit bortopererade. Och visst kan det vara en del av sanningen men inte hela sanningen!

Nu får det vara hur det vill med den saken idag men det i alla fall dags att dra upp rullgardinen och släppa ut spöket. Långpromenaden fixad, träning check, en liten koll på vad som händer på jobbet check, och nu ska vi alldeles strax sätta oss i bilen och styra kosan mot älskade Sunnanhed. Jag känner redan duschen av oxytocin. Idag startar min härliga vecka där jag ska få träffa massor med vänner som jag inte sätt på så länge och tänker ta alla chanser att prata, lyssna, och krama om dem igen! Hormonet/signalsubstansen oxytocin som gör oss lugna, nyfikna, sociala och som även lindrar smärta har slagit sig till ro hos mig och visst, jag vet att det här är färskvara och allt kan raseras snabbt men just nu ger det mig ger mig mersmak och en lyckokänsla!

Nu äntligen fattar jag hur livsviktigt det är för mig att kunna se och känna och inte bara ”läsa” relationer. Beröring är ju beroendeframkallande! Krama och smek varandra i massor och ge mycket plats för fysiska relationer i sommar! Hälsar Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *