En lördagkväll i Näsby Park är guld…
oktober 14, 2012
Ösregn inspirerar till Lins och morotssoppa!
oktober 16, 2012

 

Jag tränar på att slappna av mer i mitt liv och det känns att det är dags att även i större utsträckning acceptera att jag är den jag är. Både hemma, på jobbet och bland mina vänner. Att vara den jag är får banne mig vara nog numera och det värsta är väl att det är jag ensam som satt upp anpassningskraven. Ja alltså en ny tidsepok är på väg med en lägre anpassningsgrad men för den skull så har jag alltid råd med att le, i alla lägen, även de dagar när mitt hjärta gråter.  Jag vet att de flesta människor tycker om leende glada människor även jag älskar det, så ett leende det tänker jag alltid försöka bjuda på i alla lägen. Visst kan ledsamheter ramla över mig men jag ska lova mig själv att le mellan tårarna de dagarna och jag tror att  just det leendet den dagen är hjälp till mig själv för den läkning som ska till den gången! Så nu är det dags, det är slut med en del av min anpassning som inte riktigt stämde med mitt livspussel och det är bara att tycka om mig för den jag är …om du vill! Ha en skön kväll!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *