Till årsskiftet kommer nya boken! Hurra!
juli 29, 2014
Bärplockning – ett ljuvligt sätt att komma nära naturen och få en boost både mentalt och näringsmässigt
augusti 7, 2014

Det blir en varm dag till. Det är vindstilla och jag har satt mig på mitt tillfälliga “utekontor” här på vår altan. Underbart att det kan funka! Jag är en morgonmänniska och min kropp vaknar med några minuters skillnad varje morgon – 5.00! Tidig ”lufs” med min fina vovve som tycker värmen lite senare på dagen är en aning jobbig för längre promenader. I en sådan här ljuva sommarvärme tränar jag på att älska min stomiopererade mage i. Många dagar går det jättebra men ska jag vara riktigt  ärlig så ibland är jag gräsligt avundsjuk på alla fina bara magar runtomkring mig! Jag ser fina magar överallt! Runda, platta, bara, påklädda solbruna, bleka, vita, svarta magar, magar, magar!

Frukost! Boveteflingor, hirs, mandel, pumpafrön en salig härlig blandning som blir morgonens gröt. Apelsin, spenat, gurka, morot och ingefära fick bli dagens gröna juice och så Bioraculous förstår. Hallontiden är här så dessa små juveler får följa mig varje dag tills frosten tar vid.

Ja så dagens ”banala” tanke. Drivern varför är inte längden där … på riktigt. Sen eftermiddag på rangen får kanske ge svaret. Hur som helst är det så kul att jag kan spela min golf igen trots allt! Golfen har ju under många år funnits hos mig både som motion, spänning, glädje och socialt umgänge. Jag var rädd att jag skulle tappa allt det där roliga när mina operationer gjorde tarmsystem och bäckenbottsmuskelatur lite stympade men nu finns den där … men lite längd… Det är härligt att kunna få vara lite naiv och drömma och snart ska fina Jenny Hagman få ett samtal och en bön om en ny golflektion!

Nu är det hög tid att fortsätta med nya boken som ska handla soppor och smoothiebowls. Ola Lauritzson och jag tar upp soppor som ett sätt att äta ännu hälsosammare!

Du hittar mig även på Instagram ”Marremyra” och på FB gruppen ”Turboladda med gröna juicer och smoothies”.

Ni som har fina väl fungerande magar Lyckost Er och till min läkare Torbjörn Holm som jag har att tacka för att jag kan sitta här idag. Tack för att jag fått hjälp med just att finnas här mitt i sommaren en vanlig måndag!

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *