Våga lita på magkänslan
oktober 6, 2012
För upp på livets ocean …
oktober 8, 2012

 

Saknaden av mitt liv i Sunnanhed gör lite ont till och med  innan vi ens satt oss i bilen för färden tillbaka till Stockholm. Den här helgen har varit underbar och jag har fått en rejäl lektion i självkännedom. Jag har också tränat i att försöka förstå varför händelser och personer  påverkar  mig så mycket även om personerna befinner sig på en helt annan plats och jag inte alls finns med just i detta ”händelsernas centrum”!

Jag anar också hur mycket personer runt mig betyder, de som fysiskt finns nära men också de som just nu inte är här hos mig. Att längta och att tycka riktigt mycket om nära och kära hoppas jag kommer kunna stärka mig inför en ny vecka som kommer bli händelserik!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *