Grönare skönare
januari 8, 2017
Springtime!
mars 21, 2017

Jag tänker ofta på de där lite sämre beslut som jag gjort i mitt liv, det liksom suger och gnager. De ligger där och tar energi och jag vet att det inte alls är hälsosamt för mig. Jag har nu under de senaste dagarna förstått att jag behöver lägga mycket energi på några nya väldigt viktiga pusselbitar i mitt liv.

Min tanke idag får gå till att förlåta mig själv för de fel jag gjort. Jag vet det har och ger sunda positiva effekter. Jag tror till och med att jag blivit lite klokare och gladare tack vare vissa illa valda beslut jag gjort i mitt liv. Det kallas väl ”Livets lektioner”… hoppas jag. Så … jag väljer att lägga  all den negativa gnagande energin bakom mig  och istället  prioritera den energin och tid till dom som behöver mig som allra  allra mest nu.

För att ge kraft till andra behöver du själv en massa styrka!

 

Stärk dig med en grön energi kick!

Broccolishots

2 små glas:

1 broccolistånd (använd även stjälken)

1 äpple

½ gurka

2 lime

1 rejäl bit ingefära

Skölj broccoli och gurka. Skala lime och ingefära. Jag försöker få tag i så mycket ekologiskt som möjlig men sköljer allt väl, hur som helst. Pressa broccoli, lime, äpple, gurka o ingefära. Häll upp i burkar och servera direkt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *