Ingen går att ta för given!
augusti 12, 2013
Någon annan mer än jag som också är lite sliten?
augusti 18, 2013

Vad har du gjort idag för att utveckla dig Marlene?

När min Pappa levde kom frågan nästan varje dag från hans härliga morgonsamtal med mig och pappa ringde mig nästan varje morgon eller jag till pappa. Du får aldrig stanna för länge där du är, du ska utveckla dig vidare inom det område du brinner för eller kliva in i nya områden, relation, kunder, recept. Pappas lite stränga men vänliga ton till mig, hans vuxna dotter snurrar ofta kvar i mitt huvud. Själv var han en mästare på att utveckla sig och våga gå utanför sin bekvämlighetzon inom allt vad han gjorde. Måla, driva ICA Butik, föreläsa, laga mat och med åren utvecklade pappa ett enormt självförtroende som många av oss avundades! Han var i ibland lite som Karlsson på Taket – Det är en världslig sak sa han ofta med stor trygghet i tonen. Jag är fortfarande ”Pappas flicka” som försöker tänka på hans telefonsamtal och alla samtal runt köksbordet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *