Jag är lyckligt lottad!
juli 4, 2012
Helgen har varit helt underbar!
juli 8, 2012

Vad har du gjort idag för att utveckla dig Marlene?

När Pappa levde kom frågan nästan varje dag från hans morgonsamtal med mig och pappa ringde mig nästan varje morgon eller jag pappa. Du får aldrig stanna för länge där du är, du ska att utvecklade dig vidare inom området eller kliva in i ny områden, ien relation, kunder, recept mm.  Pappas lite stränga men vänliga ton till mig, hans vuxna dotter snurrar ofta kvar i mitt huvud. Själv var han en mästare på att utveckla sig och våga gå utanför sin bekvämlighetzon inom allt vad han gjorde. Måla, driva ICA Butik, föreläsa, laga mat och med åren utvecklade pappa ett enormt självförtroende som många av oss avundades! Han var i ibland lite som Karlsson på Taket – Det är en världslig sak sa han ofta med stor trygghet i tonen. Jag är fortfarande ”Pappas flicka” som försöker tänka på hans telefonsamtal och alla samtal runt köksbordet . Ska testa mina kunskaper och mitt sunda förnuft under en period och lägga drömmarna kvar i sovrummet. Jag tror och drömmer en hel del – jag är ju fisk!

Nu ska jag ta och använda det jag vet och det sunda förnuftet ska också analyseras och testas i lyckohjulet. Jag provar inom givna områden som ligger nära som mina relationer, jobb och träning.  Jag märkte just det här med att drömma och tro  när jag tränade golf  i våras. Tror jag att jag gör rätt så tränar jag så naturligtvis men tänk om min tro är fel. Då tränar jag fel dag efter dag!  Skulle nu min kunskap också vara fel så får jag kalla det erfarenhet och lite drömmar finns alltid hos en fisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *